2024-08-02
平日都好少嚟到紅磡區, 原來紅磡區多咗好多好嘢食, 今日揀咗呢間WM cafe & bar, 佢位於紅磡啟岸 一樓, 呢度嘅裝修好新好靚,樓底高唔會有壓迫感, 座位寬敞 有卡位好舒服。 我哋揀咗兩個午餐, 安格斯牛柳配紅酒汁伴薯蓉, 美國豬柳柚子蜜糖烤雞安格斯牛柳配紅酒汁半薯菜: 牛柳煎得好香 入口軟淋, 肉味香濃。美國豬柳柚子蜜糖烤雞: 豬柳咬落去 有肉汁唔會鞋口, 蜜糖烤雞 表面微微焦脆, 雞肉嫩滑。套餐 包括餐湯或者沙律, 餐湯好濃嘅龍蝦 鮮味, 沙律好有驚喜, 加入 西柚, 柑橘類水果 配上 沙律菜 , 清新爽口, 水果鮮甜。另外 套餐 還可以 優惠價 加配 好多款小食及甜品, 每款都係$18-38超抵食。呢間 餐廳 環境服務食物都好好,性價比高,聽店員講遲啲會有新餐牌 , 會加添西日泰美食, 好期待,遲啲 一定要再嚟試下。