2019-10-09
橋田招牌紅燒牛肉麵 $52❤紅磡隱世高CP牛肉麵!🤗 餐牌寫住牛肉係半筋半腩 24小時用73度低溫慢煮🤤 賣相望落幾吸引🤤 面頭有蘿蔔兩件加條菜幾有誠意👌🏻 牛既份量ok多 牛腩有兩大條 有別於讚好成件軟綿綿既牛腱 我更中意呢度半肥瘦既牛肋條 帶少少肥膏特別香口 慢煮完又軟熟又保留原汁原味既肉感😍 牛筋都幾淋但未至於有坐忘既極漿口feel😇 紅燒湯底幾濃郁 有淡淡藥材味 可以再濃一點😌 幼身麵條份量非常多 (其實免費轉了大份🤫) 略嫌淋左少少 但索左d湯汁都幾好食😋 整體我覺得呢個CP值高過讚好牛肉麵 經過附近都可以一試!!逢甲鹽酥雞便當 $48炸雞幾香脆juicy 但未算好驚喜 充滿椒鹽炸蒜同九層塔既味道 仲有少少醬汁送飯都唔錯珍珠奶茶 +$8好多地方都整得好淡好難飲 呢杯味道算正常👌🏻 不過等左勁耐都未黎 催左幾次等到d野食曬先黎到平日2:00-5:30下午茶仲有8折
橋田招牌紅燒牛肉麵 $52
逢甲鹽酥雞便當 $48