2024-10-07
今次被好吸睛的虎蝦拉麵吸引得到 位於紅磡 黃埔地鐵站亦可到達 建議提前book檯 食物質素幾好 拉麵/串燒都值得試😙· 虎蝦濃湯麵 𝗵𝗸𝗱𝟭𝟮𝟴 ⇾ 𝟳.𝟵𝟰/𝟭𝟬𝘁𝗶𝗴𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗮𝘄𝗻 𝗻𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲 𝘀𝗼𝘂𝗽湯底超濃郁偏稠 好重蝦味🥰 麵條幼身帶點硬度 超掛湯 附上大大隻虎蝦 夠新鮮仲有蝦膏🤤用櫻花蝦包住炸到脆口 覺得炸粉可以薄身一點 整體幾濃幾重味 會較膩 但味道唔錯· 串燒 𝘀𝗸𝗲𝘄𝗲𝗿 𝟮本 𝗵𝗸𝗱 𝟰𝟴/燒牛肉粒𝗱𝗶𝗰𝗲𝗱 𝗯𝗲𝗲𝗳 𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿𝗹𝗼𝗶𝗻 +𝗵𝗸𝗱𝟮 ⇾ 𝟴/𝟭𝟬 🌟/雞腿京蔥燒 𝗰𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝘁𝗵𝗶𝗴𝗵 𝘄/ 𝗴𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗼𝗻𝗶𝗼𝗻 +𝗵𝗸𝗱𝟮 ⇾ 𝟴/𝟭𝟬 🌟串燒推薦!!🥳 兩個肉質都好嫩 燒得啱啱好面會焦脆唔乾 特別係牛肉粒唔乾唔韌 好juicy重油脂香 出色 雞腿肉都好嫩滑 調味剛好😆〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃😋 𝘵𝘢𝘴𝘵𝘦? 𝟳.𝟴𝟯/𝟏𝟎🥳 𝘦𝘯𝘷𝘪𝘳𝘰𝘯𝘮𝘦𝘯𝘵? 𝟳/𝟏𝟎🤑 𝘤𝘱 𝘷𝘢𝘭𝘶𝘦? 𝟳.𝟮/𝟏𝟎🤩 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵? 𝟳.𝟳/𝟏𝟎〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃📍火夫
· 虎蝦濃湯麵 𝗵𝗸𝗱𝟭𝟮𝟴 ⇾ 𝟳.𝟵𝟰/𝟭𝟬
𝘁𝗶𝗴𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗮𝘄𝗻 𝗻𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲 𝘀𝗼𝘂𝗽