2022-06-23 879 views
樂天皇朝唔會有人冇聽過了🤣🤣多年冇黎過,經過突然想食就食😆先唔講食物,但一入去就已係有一個極舒適環境,猶如置身宮廷嘅古典氛圍👑仲有,係服務態度一流嘅中菜廳 無論係兩三個人黎,定一班人/一家人黎都啱呀!🥟川味小籠包(6件)$88最出名莫過於八色小籠包,但得2個人就冇嗌呢款。老實說咁大個女我只食過原味小籠包同埋蟹粉小籠包 其他都未食過🤣無辣不歡的我 見到川味當然唔放過啦🌶➡️皮夠哂薄,入面川味湯汁係滿架,已經夠香,係一款唔駛點醋都夠哂味嘅小籠包🥰🌶成都口水雞 $88麻、香、辣都齊集!嫩滑的雞沾上麻香味重的口水汁,實在令人食完一口又一口🤤我個人覺得辣度啱哂我 不過男朋友就覺得好辣🤣🤣🥢木樨肉炒拉麵 $88木樨肉,原本唔知咩嚟,見到炒拉麵就嗌🤣原係係山東名物,主要原料有豬瘦肉、雞蛋等。本身炒拉麵已經好香 再加埋有瘦肉同埋好多好多蛋🍳成件事再香啲😍下次黎可以再嗌😋🧆擂沙湯圓 $45未入餐廳嘅時候已經知道自己一定要留肚食呢個🥰🥰🥰我是湯圓控啊🍡個皮夠哂煙韌,仲有滿滿花生碎🥜入面爆哂餡嘅芝麻流心🥹咬入去仲要係好暖架!太好食,我食3粒,男朋友食1粒(◐‿◑)�
樂天皇朝唔會有人冇聽過了🤣🤣多年冇黎過,經過突然想食就食😆

🥟川味小籠包(6件)$88

最出名莫過於八色小籠包,但得2個人就冇嗌呢款。

🌶成都口水雞 $88

成都口水雞