2011-05-25 284 views
平時半小時內一定送到, 可能紅雨無人想出街個個叫外賣, 所以Hotline先生已講明要等45分鐘。齋睇menu已經覺得抵食......$138脆香雞套餐, 包括有:脆香雞4件, 兩上肶兩下肶, 雖然已經不脆但是肉質嫩滑又標油, 大S話就算唔脆都比KFC的好味。蜜糖BBQ雞翼5隻, 個汁甜甜酸酸好醒胃。脆薯角, 淋咗同埋佢嘅質地唔啱我口味肉醬意粉, 意粉有少少over-cooked, 已經脹咗肥咗少少, 不過幸好肉醬代意粉搶回些面子, 粒粒分明清楚睇得出用鮮蕃茄來煮汁, 食出原味。芝士滑豆腐雞肉飯, 芝士汁濃及甜甜地, 豆腐真係好滑溜, 不過唔係好覺那些雞肉, 究竟是否遺漏了????豆腐布甸3杯, 入口滑溜而且真係食出有豆腐味, 上層朱古力粉要小心chok入喉嚨!套餐另加$39可以叫一客普通批, 那我要燒烤雞肉, 餡料包括有雞肉、五香肉粒、青椒及車厘茄, BBQ 汁。 新鮮就一定好味, 批底就好似識呼吸咁有生命力, BBQ汁甜甜酸酸好醒胃, 餡料亦豐富, 滋味滿足。全單$177, 每人都是三十多元, 抵爆
蜜糖BBQ雞翼5隻, 個汁甜甜酸酸好醒胃。
脆薯角, 淋咗同埋佢嘅質地唔啱我口味

全單$177, 每人都是三十多元, 抵爆

2011-05-22
Waiting Time
45 Minutes (Delivery)
$35 (Lunch)
  • 脆香雞
  • 燒烤雞肉pizza