.🔖楓子珈啡 | 𝑷𝒓𝒊𝒏𝒄𝒆 𝑬𝒅𝒘𝒂𝒓𝒅話說係旺角搵唔到想飲嘅咖啡,就一路行去太子。Openrice雖然話係太子站,但係位置都差唔多係深水埗🥹。如果有好似我咁想行過去嘅朋友請三思。.日本復古風咖啡店,裝修佈置係好靚,坐位較迫,但我其實純粹想黎飲杯咖啡😂。提番大家Menu上有寫每人最低消費一百蚊,所以叫咖啡都至少再要叫多件蛋糕。.其實蛋糕同咖啡黎講真係冇咩特別,大家都似係為打卡而黎。見到格離枱影左成個鐘都影緊同一個位🫠。發覺自己未必好適合呢度,下次會去番真Coffee Shop😂。埋單二百幾蚊真係見人見智,可能呢個價錢會有更好嘅選擇🫣?*斑蘭咖央椰子戚風蛋糕 $58*黑糖焙茶戚風蛋糕$58*Yuzu Coffee Mojito Soda $53*Cappuccino $40
🔖楓子珈啡 | 𝑷𝒓𝒊𝒏𝒄𝒆 𝑬𝒅𝒘𝒂𝒓𝒅

*斑蘭咖央椰子戚風蛋糕 $58