2015-11-28
點解可以咁得意,成間餐廳都好可愛好得耳啊連張鄧都有擺心機落去呢哈哈連杯都係蛋黃哥!一田 gudetama café by IZUMI CURRY @ 觀塘洋食餐(選配蜜糖腸及煙肉)(🌟太過可愛-分數無法顯示🌟) ($99)真係得意到喊出黎😭,真係好得耳😘,真係好可愛😍,真係好qq。好正,成間餐廳裝修都係蛋黃哥,好qq 好吸引😍。成間舖頭,每張枱都有蛋黃哥既CUSHION,每個碟,每樣餐具都有蛋黃哥,真係好正。可惜食物真係麻麻地😢,隻汁有啲怪😂😂,但係可愛程度爆左分😍,所以foodki 真係好滿意呢!呢間係期間限定餐廳呢,唔知幾時就會無呢一田 gudetama café by IZUMI CURRY @ #foodki觀塘日式海鮮燒餅 (太過可愛-分數無法顯示)($79)裝修好靚😍,好多蛋黃哥😂😂😂。蛋黃哥點都係好得意架😍,海鮮大阪燒上都係好得意,好可愛。呢個大阪燒比起洋食餐好味好多呢😘,但foodki覺得沙律醬略嫌不足😘,但蛋黃哥咁得意,foodki就原諒你啦!
呢間係期間限定餐廳呢,唔知幾時就會無呢 一田 gudetama café by IZUMI CURRY @ #foodki觀塘
日式海鮮燒餅 (太過可愛-分數無法顯示)($79)
裝修好靚😍,好多蛋黃哥😂😂😂。