2018-10-30 625 views
之前同事介紹話食過呢間夜晚ok,今日是第二次泥左午餐。不過今次比上次多人好多,而且食物又冇左上次個d扮肉類菜式,今日菜單係真係一般瓜菜無乜特別,但食素既人係唔會理會掛,但我呢類好間中食既人就好似覺得太沉悶。今日我選左羅白菇,南瓜同椒鹽豆腐。太多人無曬卡位坐bar台其實我唔太介意,但面對一d太亂既東西食野其實真係打曬折扣。而且今日叫左成10分鐘都未有人泥落單,眼見其他坐下面台個d人剛泥都落曬單,bar台是被冷落,一來位置無乜位,佢都行唔到入泥。背對背行路地方都冇乜了講番食物。 午餐菜單都係雙送飯個種一早整好筆筆筆,微暖,個湯兩次泥都係唔arm飲,似煲栗米心水咁,我自己唔arm口味。椒鹽豆腐ok好味但無椒鹽,羅白正常,南瓜正常,味道都係雙送級別。整體泥講味道ok但多油,同事叫了個xo醬炒飯等左3-4個字,明顯多油。我食左口偏辣,如果素食是想健康,多油其實我唔多like。但$50午餐還可以

今日我選左羅白菇,南瓜同椒鹽豆腐。

背對背行路地方都冇乜了

似煲栗米心水咁,我自己唔arm口味。
整體泥講味道ok但多油,