2019-03-13
同朋友食完正餐之後未係好飽,就去食甜品,朋友話之前經過雪之下唔洗排隊,已經心心眼。一開張既時好多人,實在唔想排隊,依家係時候喇。點左個Mandarin Honey pancake $68🥞 ,呢種pancake 有4cm 實在感厚燒,唔似平時McDonald 熱香餅,又唔係梳乎厘pancake,厚身似蛋糕,用日本廣島雞蛋。製作需時15-20分鐘,等左好耐,終於黎喇。pancake 面上有一小片宮崎縣高千穗發酵牛油,旁邊就有愛媛縣小池養蜂園蜜柑蜂蜜另上。係餐牌上得知用左好多日本材料,但食落又唔係真係好特別,厚pancake 我還是會喜歡hesheeat 那款。因為有每人最低消費$50,再叫多個蜜桃茶 $32,係用斯里蘭卡優質茶葉品牌 Dilmah,平時都有飲開,好飲的,食甜品就適合飲茶消滯,不過$32 已經買到一盒有多。✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜愛我寫既食評📝,麻煩幫幫手比個愛的鼓勵❤️,我會寫更多豐富既食評比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨