2020-05-31 971 views
呢間pizza想食咗好耐但係一直冇機會試,今日有fd過嚟,終於可以食喇呢間鋪12 點開,諗住weekend, 應該冇咁多人, 點知。。。 係咪痴線架, 真係12 點到先可以食第一輪, 好彩我地last入到, 之後嗰d要排隊。。。 我走嗰陣, 出面條龍都唔短架。。。今次人少少,得兩個人食, 叫咗個細嘅蘋果pizza同魷魚圈應該夠喇 -- 食得晒,先好嗌先嚟個魷魚圈, 好味, 魷魚都好淋~ 蘋果pizza真係好味, 芝士好好味,蘋果熟得啱啱好,唔太甜,有少少酸酸地咁,好開胃我地一路食, 一路見到隔離枱食嘅嘢, 好似好好食咁, 真係隔離飯香見d人叫青口, 雞翼。。。。 真係好想食 下次嚟食過走咗陣見到門口話take away有8 折。。。。 wa... 真係好抵, 下次如果排長龍,真係可以買返屋企食

見d人叫青口, 雞翼。。。。 真係好想食
下次嚟食過

炸魷魚圈
藍芝士蘋果pizza
2020-05-31
$150 (Lunch)
炸魷魚圈
藍芝士蘋果pizza