牛大人話咁快已經開到全港有成8間分店~ 今次黎到都算新開既沙田偉華分店 好似唔算太多人知道 大大增加左walk-in既成功率!今日星期日夜晚黎食 第一轉下午五點就開始 七點半前離座仲有優惠價~ 第一次食我地揀左澳洲極上和牛120分鐘吃到飽套餐 原價$318一位 宜家$278 星期五、六日、假期同前夕 每位再+$10。湯底我地揀左招牌牛大人紅燒牛骨鍋 偏濃味同埋帶微辣 好惹味🌶️ 呢款套餐每位仲贈送澳洲M9和牛牛丸2粒 咬落爆juicy 好鮮幾好食👍🏻 而其他所有自助火鍋配料吧同肉類都係無限量供應㗎!肉類方面推介大家必試安格斯牛小排、澳洲和牛M5牛肩卷🐂 呢兩款都係牛香味夠濃而且帶油脂感 好高質~ 另外仲有紐西蘭羊卷肉、蟹籽墨汁漿都值得一試 羊肉味唔羶 不過對我黎講就有少少唔夠濃味🥲 除左用qr code落單 唔好唔記得出去自助區睇下 有超級多丸類選擇同埋大量蔬菜🥬而飲品推薦大家+$68 試下台灣直送既撥雲霧見蓬萊仙島HAZY IPA 果香味超濃 飲落帶微微酸甜 好refreshing 夏天飲真係好爽!如果唔想飲酒可以揀金桔椰果 qq好有口感~ 臨埋單前記得order埋份甜品 有雪糕或者仙

而飲品推薦大家+$68 試下台灣直送既撥雲霧見蓬萊仙島HAZY IPA 果香味超濃 飲落帶微微酸甜 好refreshing 夏天飲真係好爽!如果唔想飲酒可以揀金桔椰果 qq好有口感~ 臨埋單前記得order埋份甜品 有雪糕或者仙草揀 食台灣嘢跟係要有仙草作結 食完即刻覺得冇咁熱氣添呀🔥 整體超級滿足 一定一定再encore!
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 安格斯牛小排