2019-07-24 3493 views
精緻私房料理終於到😅😅😅因為我5月訂要到7月😆😆😆之前訂左幾次都失敗🙈咁啱我兩位朋友仔7月生日🎂咁就碰碰運氣😂😂😂黑澤先生私房菜訂枱過程唔多講😊地點可能入小小🙇🏻‍♀️如果揸車都有地方泊車🚘到達左黑澤太太會出黎接待🤗入到去會見到安排好曬料理擺位🥰🥰🥰好精緻😆😆😆唔知以為自己真係去左日本食🌟🌟🌟每樣食品整得好好心機👍🏻❤️前菜小鉢一)鰹魚風味涼伴蕃茄 😋😋😋感覺清新二)和風高湯凍😋😋😋😋😋特別口味三)白身魚腩蛮漬😋😋😋唔腥美味四)關東煮鮑魚😋😋😋😋入味可口五)楊出茄子😋😋😋😋好食配餐前酒(梅酒)🥰🥰🥰🥰甘甜易入口❤️向付:刺身二点盛 (牡丹蝦加厚身帶子)份量足鮮甜😋😋😋😋煮物:冬瓜海老清涼煮 夠味清甜😋😋😋😋楊物:關西風雜錦炸 香口唔油😋😋😋😋燒物:燒牛肉配和風汁 好好味入口溶化😋😋😋😋😋御食:雞絲冷麵冷麵爽口 醬汁好味唔喊😋😋😋😋甘味季節果物超甜超正😋😋😋😋😋呢餐除左食之外重有視覺享受👍🏻👍🏻👍🏻食完之後我再同黑澤先生講謝謝😊😊😊日本人真係好好禮貌,佢不停鞠躬😆😆😆黑澤太太話佢識聽小小簡單廣東話🥰🥰🥰我重問佢哋菜單會幾內轉一次大約每季轉一次即係3個月到,如果你哋要訂位最好提前一個月以上訂因為
精緻私房料理
四)關東煮鮑魚😋😋😋😋入味可口
五)楊出茄子😋😋😋😋好食
配餐前酒(梅酒)🥰🥰🥰🥰甘甜易入口
❤️
向付:刺身二点盛 (牡丹蝦加厚身帶子)
份量足鮮甜
甘味季節果物
超甜超正
😋😋😋😋😋
呢餐除左食之外重有視覺享受👍🏻👍🏻👍🏻
因為每晚只做一枱客 最小兩位 最多六位 😊😊😊 小小提示如果大食人士應該唔夠飽