2017-04-26 1657 views
期待已久的松記返嚟啦~我想老板大概都休息了約二年。~我亦都冇食到避風塘炒蟹二年啦~一知道開張, 仲吾拿拿林約埋班姊妹一齊食叫左一隻大肉蟹 ,肉質鮮味, 又夠肉,識食一定要食蔥同蒜。蜜汁燒鱔。外脆內軟。不過細骨比較多,要小心食。蠔仔餅。 真係同出邊食既好吾同。 蠔仔隻隻都有手指尾第一隻甘大。脆卜卜好正。炒麵。 看似好普通。但係一d都吾簡單。老板話麵要等到乾身先可以炒,炒出嚟先會脆。同時配埋炒蟹食剩的蔥蒜先至最正艇仔蜆湯。 個湯係超甜。 粉絲已經俾湯浸到入哂味。總結: 正,一定會再食。 新店尚未印餐牌。蟹價錢一般會比較貴 ,建議先問價再決定。老板比較熱情, 感覺好像到老朋友屋企食飯
叫左一隻大肉蟹 ,肉質鮮味, 又夠肉,識食一定要食蔥同蒜。
蜜汁燒鱔。外脆內軟。不過細骨比較多,要小心食。
艇仔蜆湯。 個湯係超甜。 粉絲已經俾湯浸到入哂味。

2017-04-22