2023-09-23 817 views
上網見到呢間餐廳逆市開舖好多專訪,聽講兩個老闆無開餐廳經驗都搞得有聲有色本身朋友唔多食齋,平時好鍾意食焗豬扒飯,一見到日式咖喱豬扒意大利飯即刻叫黎試吓,估唔到真係大開眼界,朋友平時食量好大,飯嘅份量都好多,個豬扒基本上都食唔出係用齋整,咖喱有啲重忌廉味,所以好快就好飽,所以都食唔晒,新世代嘅齋真係大開眼界,對於食肉獸嘅朋友嚟講都好滿意我自己叫咗圖片嗰款芫荽漢堡,好鍾意食芫荽,估唔到份量冇令我失望,除咗有生芫荽好新鮮洗得好乾淨,佢個芫荽芝士醬勁濃郁,不過牛肉用齋整應該難達到效果,所以你會食得出唔係真正牛肉比較容易咬開午餐跟餐有伯爵茶或者玄米茶我另外加錢叫咗火龍果香蕉特飲,正宗新鮮即叫即正,好味好味🤪🤪😛😛有時間一定會再帶想嘗試新嘢嘅朋友嚟食🥰

午餐跟餐有伯爵茶或者玄米茶

有時間一定會再帶想嘗試新嘢嘅朋友嚟食🥰