2009-07-15 30 views
我地一家8人連一個朋友合共9人, 響12日早上訂了位。一去到, 果環境已經唔好, 好似一般茶餐廳咁, 白枱布, 圓木枱,,,,,好喇, 到叫野食, 叫左西米布丁, 鍋貼大明蝦, 炸子雞, XX蝦球, 西蘭花炒帶子,,,,,,首先, 鍋貼大明蝦, 佢隻蝦又唔新鮮, 個多士又多油, 食落好似食薯片咁樣, 唔知係咩,,,,之後, XX蝦球, 佢竟然整到好似隻吉列豬扒咁, 嚇死人,,,,炸子雞, OK,,,係最好一味,,,係都無其他人講到咁好食,,,西蘭花炒帶子, 佢D帶子好"腥",,,,,D人唔識煮既,,,最後, 我地本身想叫一條魚, 但佢地同我地講, 細細條都要6百幾蚊,,真係嚇死,,,你係高級大酒店, i 'M willing to give, but, it's not,,,,SO,,,我地無叫,,,,,我地響馬鞍山一間酒樓食一條比佢大既魚都係一百四十八一條JA,,,,,超誇,,,,,我地以後都唔會再食,,,
我地一家8人連一個朋友合共9人, 響12日早上訂了位。

我地以後都唔會再食,,,
2009-07-12
$200 (Dinner)
Celebration
Anniversary