(Non-member)
2007-05-25 16 views
寫食評屬剛起步,所以這一篇是關於較早年前的幫襯。雖然過氣,但尚未消氣, 仍要追擊這間店。上年入冬到正斗金廚,同女友叫個唔記得雞定排骨煲仔飯加其他點心小菜。煲仔飯等好耐至出場,由一位睇落好新人女侍應將送另碟上,然後裝两碗飯。點知食落生米到非常,立即通知一個黑衫女經理,佢亦隨即將煲飯收番入廚房。係佢衝入廚房后,我地發現先前裝個两碗飯同碟送未處理,於是再告知一個黑衫打呔肥佬經理,佢話:”咁我收走呢两碗飯啦,你唔係叫我同你倒番落去呀嗎?”,真係漲為之吹!咁豈不是因為你地廚房失誤,令我煲飯份量減少?最后,之前煲飯熟返黎,但係碟送已經涷哂!埋單時候女友睇睇,居然發覺我地不單被剝削两碗煲仔飯飯,仲無故加两個白飯!取消后零貼士走,由頭到尾冇道歉!服務零分,吃我一記靈丸罷啦!

最后,之前煲飯熟返黎,但係碟送已經涷哂!

取消后零貼士走,由頭到尾冇道歉!

服務零分,吃我一記靈丸罷啦!