2020-06-13 393 views
初初上網search,見到Natural Chiffon標榜天然無色素,吸引左我,結果快.靚.正又好味,絕對無揀錯。經WhatsApp 訂購,勁快有回覆,態度亦好好,好幫手。21款cupcakes 口味,21個唔同款式,仲要款款都好靚,今次揀左其中7款味道(藍莓,榛子朱古力,綠茶,榛子,開心果,咖啡朱古力,同埋熱情果),仲可以要求獨立包裝,貼埋memo,岩曬疫症期間,一人派一個,超級方便,又夠曬衛生。不得不提係當店舖幫手整好左memo既template, 仲會WhatsApp 俾我睇下個版有無野要改,岩唔岩心水。另外,店舖仲可以安排埋送貨送到公司樓下,唔駛我大熱天時周圍走,勁方便,仲好貼心咁pack 好曬每個cupcakes 入箱,通知埋我total 有5箱,共重幾多kg,細心地提醒番可能要搵多2個人幫手一齊拎,唔駛我到時自己o拿手唔成勢,最後拎貨時發現,原來店舖已經用繩幫我紮好曬,分別分左3箱and 2箱,預我即使可能到時無人幫到手一齊拎,都可以自己手抽咁拎番上樓,絕對值得讚👍👍👍。運送時間亦好準時,會同我夾好曬時間。好多同事都走埋黎話好味,同埋好靚,仲要甜度岩岩好,唔會太甜,贊不絕口。👍👍👍

2020-06-12
Delivery