絕對係bookmark左好耐、必去既餐廳😍終於食到啦🥳想去既記得預先book位,晚市好full下!!💪🏻吃吧招牌拼盤 $118依個拼盤好豐富,有什菌酥盒、蘋果肝醬、三文魚莎莎、蟹肉牛油果、煙火腿蜜瓜😍啱曬我依啲有選擇困難症既人...每樣都可以試下✌🏻要我揀最好食既一款真心好難...因為款款都好好食😋作為牛油果控,我就投蟹肉牛油果一票啦,仲要係真蟹肉黎嫁😎 三文魚莎莎都好惹味👍不過始終係酥盒,食到第3、4個開始有啲滯,當然最後都chur得曬啦😎熱情果接骨木花茶 $56開餐前睇openrice見到依杯飲品勁靚‼️所以已經諗定要嗌黎飲...外表係一個花樽,花樽入面既花茶係飲得嫁🤣接骨木花茶有種好特別既味道,加埋熱情果,感覺幾清新👍炭燒榛子朱古力 $56鋪滿燒過既綿花糖同榛子醬,依杯飲品夠曬邪惡😈飲落偏甜,但作為一個肥仔,我當然接受到🤓朱古力味好香濃,都好幼滑,可以要多杯嗎😍慢煮甜酒燴和牛面頰 $188相片好難表達到依塊和牛面頰有幾淋...雖然店員有俾刀我,但基本上用叉已經好輕易地分開到塊肉🤤慢煮既效果果然唔簡單👍和牛面頰十分之嫩滑,入口即溶,牛肉味都好濃郁🤤好喜歡配薯蓉一齊食,我絕對係一個薯仔

吃吧招牌拼盤 $118

熱情果接骨木花茶 $56

炭燒榛子朱古力 $56

慢煮甜酒燴和牛面頰 $188
相片好難表達到依塊和牛面頰有幾淋...雖然店員有俾刀我,但基本上用叉已經好輕易地分開到塊肉🤤慢煮既效果果然唔簡單👍和牛面頰十分之嫩滑,入口即溶,牛肉味都好濃郁🤤好喜歡配薯蓉一齊食,我絕對係一個薯仔控🥔所以依個主菜真係啱曬我!!

露筍,煙三文魚,大啡菇意大利飯 $158
食物拎上台既時候,我爭啲唔認得自己嗌左啲咩😂原來意大利飯俾大啡菇、煙三文魚摭住左,要讚一讚擺盤好有心思🥰露筍好爽口,意大利飯軟硬適中,兩樣夾埋一齊食口感好豐富🤤好喜歡大啡菇同煙三文魚依個配搭,煙三文魚比較重味,大啡菇就可以中和番個味道🤓依個意大利飯雖然無肉,但食肉獸都表示食得好滿意😎
熱情果接骨木花茶
炭燒榛子朱古力
慢煮甜酒燴和牛面頰
露筍,煙三文魚,大啡菇意大利飯
2020-10-21
$200 (Dinner)
熱情果接骨木花茶
炭燒榛子朱古力