2023-07-28 54 views
閒日晚市入去得兩枱客,原來係有原因的。原本係比門口多款丼飯嘅poster吸引入去,點知入去scan QR code睇Menu係見唔到嗰啲丼飯,牆上嘅poster亦都冇寫明係幾時供應,問職員先知原來係lunch set,已經失望咗。到散嗌壽司,首先一望個色澤已經唔吸引,而入口係沒有鮮味的,個感覺就好似食緊超級市場嘅壽司,友人甚至覺得爭鮮都可能好食過佢。到唯一一款晚市可以嗌嘅丼飯,首先個擺盤已經唔吸引,食材上海膽好明顯係苦嘅,隻蝦都係苦嘅,壽司飯嘅醋味係好古怪。我未試過食日本嘢會食唔晒或者餓着咁離開,食呢一間就體驗到了。PS到埋單嘅時候行去Cashier,店員掛住玩手機,係另一個職員嗌佢佢先施施然咁抬頭收錢。
閒日晚市入去得兩枱客,原來係有原因的。

隼鮮丼
牛油果軟殼蟹卷
$160 (Dinner)