2024-10-24
會再去..再試食更多既一盅兩件!🥢好耐無飲茶🫖..2個人去左試吓好卡通嘅茶樓~成間店都好卡通~用龍做主題🐲2個人之下點左:- 一龍大滿足 🧡橙色餃係”酸菜魚鳳眼餃”..一食之下成個口腔都充滿左辣道..但好惹味好濃郁🌶️ 💚綠色餃係”蟹粉菠菜餃” 💜紫色餃係”黑松露餃”必食綠色餃+紫色餃!!無論外型定味道都係好好食(下次會各單點一籠) 不過個..桃子包.. < 依個好乾..得依個覺得麻麻地唔太好食..🙅🏻♀️- 大澳蝦醬鮮魷卷 🦑 又係會再必點既點心之一!一食落去..除咗好脆..仲口感一流~因為餡料好足料..好豐富~味道咸香..絕對令人回味~(不過今次得2個人食..自己食左成3..4嚿既關係..後面覺得好咸..一人食1..2件就夠~)- 脆脆富貴紅米腸粉❤️ 依個同樣都好脆!!! 依個真係好好食~成個口感同樣好豐富..依間所制作既點心都維持到品質..要脆既都係脆..紅色腸粉皮唔會覺得好厚粉~夠軟腍彈滑!(會帶屋企人必點必食~曾經去過某間..同樣紅米腸~極度差..依間絕對有應有既紅米腸水準)- 一口鹹水角 真係得一口..一串有一口綠色..一口橙色~味道正常..
好耐無飲茶🫖..2個人去左試吓好卡通嘅茶樓~
成間店都好卡通~用龍做主題🐲
2個人之下點左:
- 一龍大滿足
💚綠色餃係”蟹粉菠菜餃”
💜紫色餃係”黑松露餃”
- 大澳蝦醬鮮魷卷 🦑
- 脆脆富貴紅米腸粉❤️
- 一口鹹水角
真係得一口..一串有一口綠色..一口橙色~味道正常..只係性價比..較低..(可以嗌其他特別點心)🤣
依度啲點心真係做到有品質有水準..
絕對要帶老人家小朋友出一出黎試下啲特色茶樓❣️