三文魚籽墨魚野菌墨魚汁意大利粉❤️‍🔥墨汁意大利粉真係好出色,食到好濃烈嘅墨魚味,意粉亦都有一塊塊嘅墨魚片,好彈牙,再加上一粒粒嘅三文魚籽同埋野菌,口感真係好好。炸薯條伴松露醬💛哇!勁香!松露醬好好食阿,暑條即炸完好熱🤫連埋松露醬一齊食係絕配阿超好食,食唔停口不停追住來食😜意大利火腿伴溫室皺皮瓜💚滿滿嘅意大利火腿底下鋪滿溫室蜜瓜,火腿好香好濃味,唔會太鹹但會食到陣陣嘅鹹香,而蜜瓜都好清新,兩樣配搭埋一齊就可以中和返火腿嘅油膩感,超級好食!香煎厚切鵝肝牛肝菌意大利飯❤️香煎厚切鵝肝牛肝菌意大利飯🦢🥘。超厚鵝肝大大。食落去入口即溶嘅感覺,鵝嘅香氣喺口腔入面久久不散。配上甘甜厚實嘅牛肝菌,午肝茵的味道同樣係口到慢慢散發,兩種香味加埋軟綿綿嘅飯,停唔到口呀!✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
三文魚籽墨魚野菌墨魚汁意大利粉❤️‍🔥
炸薯條伴松露醬💛