2018-04-24 186 views
因為上一次用唔晒團購票,唯有格硬用埋佢。當日約左8點鐘食片皮鴨(記住要預約,如果唔係佢又話冇),一坐低已經話留左片皮鴨同埋地瓜拔絲,點知佢話隻鴨要等40-45分鐘,因為即烤即燒wo,咁ok la,都係要照等, 等到8點半,地瓜拔絲都未上碟,於是問其中一位侍應啦,點知佢又話9點之後先可以開始整,咁點解佢一早唔同我講呢?呢個時候 有另外坐入房既客,眼見遲遲黎,啲野食仲早到過我地。 差不多九點隻鴨終於黎,味道好一般,賣相。。,食完再催多一次個地瓜拔絲,話幾分鐘之後就有,但等到九點半都未有,已經唔想再等叫埋單,係呢個時候,發現坐附近既每張枱原來都係遲遲都未黎齊餸菜,就連一碟青菜都未有,但係奇怪既係,之前提及既房內客人,餸菜不斷咁送上,唔知關唔關團購事啦,自己自行判斷啦成餐飯,等既時間居多,一點都不值強烈建議大家唔好買團購!!!!!!

成餐飯,等既時間居多,一點都不值
強烈建議大家唔好買團購!!!!!!