2020-01-11 31 views
荃灣西開始越嚟越旺,好多新商場,好多新食肆。本身過黎唸住行Dondondonki,發現太多人,決定食完野先再去。行行吓見到有川菜,又唔洗等位,我地兩個就決定試吓。好大字寫酸菜魚,可惜同行朋友鍾意食辣但係唔鍾意食魚可以一路飲住檸檬水,一路點餐可以選擇用QR code或者有paper Menu眼見其他食客嗰一鍋好大兜,所以兩個人點了一鍋經典香辣鍋,每個鍋都需要點5樣款料我地點咗雞翼、豬頸肉、薯仔、娃娃菜及粗薯粉豬頸肉爽口,厚度切得比較薄,所以唔韌單骨雞翼,個人比較喜歡食全翼,但朋友話單骨易處理多啲粗薯粉口感QQ,入味既,辣辣地,同埋麻子一齊咬,麻麻辣辣,唔錯另外,娃娃菜配辣味,係無得輸!可以再黎試下另一個秘製醬香鍋。提外話- 食完10點幾後行Donki就無人排啦😂
好大字寫酸菜魚,可惜同行朋友鍾意食辣但係唔鍾意食魚

可以一路飲住檸檬水,一路點餐

可以選擇用QR code或者有paper Menu

我地點咗雞翼、豬頸肉、薯仔、娃娃菜及粗薯粉

豬頸肉爽口,厚度切得比較薄,所以唔韌

單骨雞翼,個人比較喜歡食全翼,但朋友話單骨易處理多啲

提外話- 食完10點幾後行Donki就無人排啦😂