2008-05-19 8 views
星期六收工返到屯門, 多數都去le道, 因為人唔係太多, 又好食!!!方便, 快捷!!我多數都係叫豬扒飯, 而老公就叫生牛河, le兩個都係主打野食, 永冇失手, 我地細細個已經幫襯佢地, 不過係食荃灣果間, 之後就沙田, 之後屯門上面果間, 而家就le一間.而另一樣就係佢個炸蝦餅, 非常好味!!上次試左個沙爹蝦河, D沙爹味好OK, 不過D蝦就好小, 好似食緊沙爹河咁囉!!!不過, 需要答枱, 有D人就唔OK, 我地就冇所謂, 因為我地食野好快, 唔會係道hea 上次對面姐姐仔加汁(咖哩), 原來係可以架喎! 不過佢會拎左阿姐姐仔成碟飯入去加~~哈哈))
方便, 快捷!!
我多數都係叫豬扒飯, 而老公就叫生牛河,
而另一樣就係佢個炸蝦餅, 非常好味!!

$50 (Lunch)
  • 豬扒飯 & 生牛河 & 炸蝦餅