2008-03-24
以前成日食金水,但金水太多人,所以轉左食依間,加上有食煙位,好吸引,點知上到去食煙位無位,間野黑漆漆,用candle,好浪慢ka!不過講真佢比0的唔乾淨的野你你都睇唔到lor,不過最重要係唔應該收nuts費lor!我最憎食nuts,好浪費,唔記得左係唔係$5一個人nuts費,不過佢半價都好低,無半價真係唔會食,因為佢0的價都標得幾貴ka,依度的壽司仲好味過板前、火間土,至愛帶子壽司,好大隻好清甜,我在香港係唯一依度食到咁正的帶子,活赤貝都好鮮好好味,仲有海膽壽司都好正,佢最低食係0的卷物,有好多款,選兩款最低,好似選左彩虹卷同鰻魚,一排好整齊ka,好好食,三文魚沙律都好好低食,三交魚好鮮,仲有cocktail,好多選擇,好好飲,仲正過火間土!不過小食真係唔得lor,只係得天婦羅同牛舌得得地,不過服務係得個老闆好lor,0的服務生叫極都唔應