(Non-member)
2009-08-18 8 views
呢間野唔好再去呀琴日我同朋友(4個人)去左呢間野到食飯(任飲任食火鍋)係留下派全單亞姐又話2蚊1隻雞蛋點知埋單個時收我地6蚊1隻囉仲要我地食緊野個時無晒是油叫個侍應拎比我地喇咁個侍應行去拎是油比我地個時,大大聲話個侍應咁既態度就梗係搵主任黎喇點知個主任包庇員工囉!!話係我地聽錯野囉!!1個人聽錯都唔出奇,但係有乜可能我地枱客4個人都聽錯呀!!咁都算數喇,之後叫個侍應拎1鑵啤酒黎喇,個侍應話叫我地自己去拎!!咁又叫個主任黎喇,個主任仲要話係我地誤會意思,個侍應係做晒手勢指住叫我地行既方向嫁!!我地仲點會誤會呀!!到埋單走個時,無喇喇有個經理行出黎無喇喇鬧我地囉,又話我地成晚係到搞事,又話搵人劈我地,又話叫我地小心d囉!!仲要投訴無門嫁,旺角個邊又話要投訴就係朝9晚5時間打去油麻地搵寫字樓,點知今日我打到去寫字樓又話旺角個邊既野要同返旺角講,一係叫我寫信去喎,推卸責任!!包庇員工!!好過份囉!!!
呢間野唔好再去呀
琴日我同朋友(4個人)去左呢間野到食飯(任飲任食火鍋)
仲要我地食緊野個時無晒是油叫個侍應拎比我地喇
咁個侍應行去拎是油比我地個時,大大聲話[我夠知你地無晒是油喇!!]
侍應咁既態度就梗係搵主任黎喇
點知個主任包庇員工囉!!話係我地聽錯野囉!!
1個人聽錯都唔出奇,但係有乜可能我地枱客4個人都聽錯呀!!
2009-08-17
$94 (Dinner)