2018-11-12 576 views
我冇account 都要開番個可想而知我有幾嬲。今晚同家人黎晩餐,咁啱叫左個經理落單(唔肯定但係佢著衫特別唔同)一個唔想做嘅樣,落單望都唔望我地,叫套餐問我地要咩啤酒揀完先話冇得揀只可以要一種。三款tap beer 問佢其中一款係咪lager beer 佢直接讀番個名俾我聽,真係唔該曬。同佢講我地想另加1L (Jar) 啤酒佢好似聽唔到淨係問我地係咪要3L(一桶),全程黑面,冇禮貌冇表情唔講我以為佢係客,你唔想落單咪叫你D Staff 黎囉。埋單個陣多口問個staff 有冇咭有折扣,同屋企人攞左張黃埔卡,再一次遠距離見到呀經理哥哥黑面,點解?因為勞煩到佢又要打多張單囉,真係sorry。野食質素唔駛討論淨係呢位哥哥嘅態度已經扣哂分,其他staff幾有禮貎都冇用🤷🏻‍♂️