2022-05-31 42 views
呢度嘅餐廳環境都算幾好,店員嘅服務態度亦都唔錯。我喺天后站行出嚟,行三個街口,時間大約3分鐘,就可以嚟到呢度。店舖裏面嘅裝修都非常有日本特色,位置都算寬敞,可以俾四個人一齊坐都OK。我就先叫咗一杯百香果烏龍茶,初頭我會以為係好甜,但係後來當佢嚟到嘅時候,發現其實一啲都唔甜,反而有好香嘅百香果味道。接下落嚟就係下午茶甜品。之後我就叫咗呢個綠茶窩夫漢堡,等咗大概三個字,終於嚟到,窩夫本身唔算話特別大份,但係都算幾精緻,有日式小丸子、厥餅,再配埋溫和左宇治金時嘅忌廉,一啖熱辣辣嘅窩夫,再配埋勁滑嘅忌廉,仲有紅豆,加埋一齊食,就非常好。

2022-05-25
$100 (Tea)