北角歷山酒店的歷山餐廳 裝修維多利亞宮庭式 可打卡映相 午市$3?? 晚市$5?? 龍蝦 生蠔 長腳蟹 鵝肝晚市先有 質數壹般 供應緩慢 食後給人有伏的感覺 很多地方有代老闆的改善 如在宴會廰擺宴景觀都好 晚宴菜式價錢質素有代賞試。中午 有蝦 青口 蚌 刺身有三文魚 紅蝦 魷魚 等 熱食有牛扒 雞 鴨 炸魚 菜 抄飯 抄麵 .另㗎啡 茶等 冇果汁或飲品供應 可能要另叫 甜品有旦糕 雪糕 可惜雪糕有不夠凍 有少少溶的感覺 剌身中紅蝦和三文魚都可以 但不見拖羅和喜寧魚沙津有芝士也有但品種不多 結論有代改進出品或價錢

2020-12-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$386 (Lunch)