2023-04-10 573 views
在openrice 訂檯寫明惠顧$799就有7折, 於是早兩個多星期透過網上訂了檯。訂了19:30當日餐廳職員whatsaap confirm booking時話openrice個折扣錯誤只有85折。我覺得 如果是openrice錯點解佢地唔要求openrice更正。 及我唔係即日先book係咪應該早啲通知折扣錯誤既問題?雖然依間bar啲食物確實是不錯 但我覺得佢咁樣係有誤導 應該都有不少人係因為有7折才去book位。我係whatsapp同餐廳職員對話,同佢講 openrice白紙黑字寫明7折 如資料錯係應該要係openrice更正及一早要通知客人, 唔係到confirm booking才講正確折扣係85折。況且到依一刻openrice仍然係寫住7折。雖然最後職員話會俾special offer俾番7折我。但最後我都取消了booking。因覺得依間餐廳宣傳手法唔好。如在openrice book咗位既人要留意下
我覺得

如在openrice book咗位既人要留意下