2023-04-07 67 views
相信大家對依間咖啡店唔陌生☕️ 佢哋另外有售日本優質傢俬及生活用品✨ 咖啡店係以木為主,播住好chill嘅音樂 令人有一種好似番咗家嘅感覺⭐️ 舒適及休閒氛圍幾啱同朋友傾吓計☺️ 食物以日式同西式為主,最近出咗新menu🍴 試試新款式!🍴三文魚西京燒•彩椒莎莎 $198: 三文魚扒大件厚身,一邊用西京燒醬彩椒莎莎調味再烹調 草,口感微脆 並帶點蔬菜原本嘅味道!  伴菜有烤鱈魚片及烤蔬菜,健康又有營養✨⭐️煎北海道帶子•伏特加蕃茄奶油長通粉 $178: 見到Vodka意粉就試吓,蕃茄味比較濃郁,加上忌廉更滑,長通粉掛汁 配鮮甜北海道帶子😍🥗 日本半熟卵燒雞凱撤沙律 $88: 半熟雞蛋呈深橙紅色,拌勻嫩滑燒雞、麵包粒及沙律,豐富又美味😚🍊 Old Rubbish 特飲 $58: 以益力多、橙汁及西柚汁調成,3種熟悉嘅味道混合成一杯特調,配一片新鮮檸檬 感覺更加清新!🍵 熱玄米茶拿鐵 $48: 玄米茶厚醇 比抹茶更加特別,散發陣陣茶香~

🍴三文魚西京燒•彩椒莎莎 $198

⭐️煎北海道帶子•伏特加蕃茄奶油長通粉 $178

🥗 日本半熟卵燒雞凱撤沙律 $88

🍊 Old Rubbish 特飲 $58

🍵 熱玄米茶拿鐵 $48
: 玄米茶厚醇 比抹茶更加特別,散發陣陣茶香~