2025-01-06
點咗佢哋嘅脆皮菠蘿包加黃油、招牌沙碟牛肉麵、招牌咖喱吉利豬扒飯,本嚟满心期待,結果味道真係一般般...😒😒個脆皮菠蘿包加黃油🧈,菠蘿包外皮唔夠酥脆,咬落去軟趴趴,裡面嘅黄油都好似唔夠新鮮,融唔開,食起身冇乜層次感,完全冇達到我對港式菠蘿包嘅期望囖🤨招牌沙碟牛肉麵,個湯底淡而無味,牛肉切得好薄好薄,煮得有啲老,咬起身韌韌哋,麵條亦都唔夠彈牙,一碗落嚟,冇一處令人回味嘅地方😒再講招牌咖喱吉利豬扒飯,豬扒炸得有啲过火,外皮硬邦邦,裡面嘅肉又乾又柴,咖喱汁味道單調,冇乜香料嘅香味,淋喺飯上面,都救唔返成個飯嘅口感,食咁一碗飯,真係好辛苦😣但呢滴都唔算最嬲嘅,最令我火大嘅係服務員嘅態度!我只不過叫佢畀套餐具,佢居然對我翻白眼🙄,好似我煩住佢一樣。用餐途中,想加個水,叫咗好幾次都冇人理,成個服務流程亂七八糟。我哋畀錢嗰陣,服務員仲黑口黑面,好似我哋欠佢錢一樣,真係從來未試過喺餐廳受到咁差嘅待遇😤今次去呢間茶餐廳嘅體驗差到極點!!食物唔好食都算啦,服務態度仲咁惡劣,我已經將佢列入黑名單,以後都唔會再去!😤😤😤如果你哋都唔想一日嘅好心情被破壞,真心建議唔要去呢間餐廳,香港咁多好食嘅地方,點解要受呢份委
今次去呢間茶餐廳嘅體驗差到極點!!食物唔好食都算啦,服務態度仲咁惡劣,我已經將佢列入黑名單,以後都唔會再去!😤😤😤如果你哋都唔想一日嘅好心情被破壞,真心建議唔要去呢間餐廳,香港咁多好食嘅地方,點解要受呢份委屈呢?🤬