2025-01-30 85 views
今日去沙田買野,買完野經過好運中心時,見"鐵板大師"好多人排隊,我諗甘多人等食,應該唔差,決定一試😋先叫個香煎珍寶虎蝦套餐$110套餐包括有:飯、意粉任選,薯條、湯,飲品,超低食。香煎珍寶蝦的外皮金黃酥脆,內裡的蝦肉鮮嫩多汁,咬落去能感受到蝦肉彈牙,配外皮的酥脆,口感極佳。香煎羊鞍:有2大塊配上燒粟米、西蘭花、甘筍仔、車厘茄。買相唔錯,入口冇臊味,還保留羊肉鮮嫰柔軟多汁。芝士牛肉漢堡🍔,鐵板大師特別做法係上台先幫人淋上芝士醬。咬落去,肉汁四溢,搭埋融化嘅芝士帶來絲滑的口感,令人陶醉👍🏻意粉煙靭,嚼勁十足。南瓜濃湯綿滑,薯條香口。鐵板大師,平民價錢,性價比高,大家經歷可以試試,真係超級低食,味道好。

意粉煙靭,嚼勁十足。南瓜濃湯綿滑,薯條香口。