2024-06-10 567 views
唔係好明點解呢度會有咁多好評。去到嘅時候餐廳冇乜人,但係完全冇人帶位。坐低侍應淨係擺低咗兩隻杯同埋水壺,連斟水都要我哋自己嚟。去到叫嘢食都係掃code落單,我真係唔明嗰10%服務費點解要收,係講緊連餐具都係自己打開櫃桶攞,我真係畀得不明不白。嘢食都好普通,吉列牛都唔係淨係得你呢間有得食,除咗有個黑松露醬比較特別之外都冇咩突出嘅地方,我就覺得性價比唔高。至於個忌廉咖喱烏冬,同樣都係唔算特別好食,個咖喱同忌廉溝埋一齊之後變得好淡,唔算難食嘅,但亦都唔係特別好食囉。總之,成個體驗真係唔值得呢個價錢。呢間餐廳係樓上舖,我相信應該都需要唔少成本喺網上做宣傳,亦都可能係咁樣所以有唔少好評,但如果實際上嘅顧客體驗係咁差,我對你哋嘅前景十分之悲觀。
唔係好明點解呢度會有咁多好評。
去到嘅時候餐廳冇乜人,但係完全冇人帶位。
坐低侍應淨係擺低咗兩隻杯同埋水壺,連斟水都要我哋自己嚟。