2020-11-02 1300 views
今日同事生日,附近餐廳都食到好厭,又唔知有咩隱世餐廳,就上OPENRICE行下睇下有冇其他選擇,比我見到呢間西餐.食評唔多,又無宣傳,望落又唔錯,就去試一試.以為會好多人.點知去到真係無咩人,得幾台客,又無人排隊,與同價位既西餐相比.明顯人流係少一大截. 希望有心人見到呢篇食評. 都可以去試一試.比個機會佢.埋單仲有85折,但訂台時無講,埋單先知.小驚喜~折左$272 3個餐 1杯餐茶 2杯半價特飲原來暗角都有個打卡位.哈哈香煎海鱸魚羅勒醬扁意粉*臨時轉左鯰魚,其實好失望,因為口感價位真係差好多.上到台面,其實好失望,因為佢唔係煎,係炸.仲要淋左,唔香口. 可能擺耐左,仲有D油.但意粉好好,軟硬度好適中,份量亦都唔少,青醬好香,但略嫌太足料,多左小小醬,變左有小小油.希望下次有鱸魚時,我都可以再次黎試一次!燒菠羅烤雞芝士漢堡配薯條漢堡包好新鮮 唔似格夜麵包 而且上碟前烘到脆卜卜. 好有誠意.中間塊雞扒不得了, 好大塊好厚肉呀!本身個漢堡已經大,塊雞仲要大過個漢堡好多入面蕃茄生菜都孚新鮮, 菠羅係罐頭菠羅.而且想讚一頻,雖然佢塊雞扒係煎,但係包同埋菜都吸晒D油. 好清爽薯條新鮮炸起好脆口
食評唔多,又無宣傳,望落又唔錯,就去試一試.以為會好多人.
比個機會佢.

埋單仲有85折,但訂台時無講,埋單先知.
小驚喜~折左$272 3個餐 1杯餐茶 2杯半價特飲

原來暗角都有個打卡位.哈哈

香煎海鱸魚羅勒醬扁意粉
*臨時轉左鯰魚,其實好失望,因為口感價位真係差好多.
上到台面,其實好失望,因為佢唔係煎,係炸.
仲要淋左,唔香口. 可能擺耐左,仲有D油.
希望下次有鱸魚時,我都可以再次黎試一次!
香煎海鱸魚羅勒醬扁意粉

燒菠羅烤雞芝士漢堡配薯條
入面蕃茄生菜都孚新鮮, 菠羅係罐頭菠羅.
薯條新鮮炸起好脆口.
燒菠羅烤雞芝士漢堡配薯條

烤雞柳車里茄菠菜醬意大利飯
飯唔會太生,軟硬度控制得好好, 菠菜醬唔會好膩, 相對其他餐廳心比較清爽.
唔會好濟. 烤雞好香口, 又唔會好似炸咁熱氣. 上到台係仲係好新鮮. 好得!
烤雞柳車里茄菠菜醬意大利飯

蝶豆花檸檬梳打
我只係當佢檸檬SODA咁飲.

藍莓乳酪鮮奶smoothie
用新鮮藍莓blend出黎既smoothie!
好fresh,好清新! 好好飲. 減肥者要cut cream.好肥.哈哈

餐牌

外賣
2020-11-02
$80 (Lunch)