2022-09-14 160 views
好耐之前見到呢個罐已經好想去飲 但係因為唔想專登去旺角 又一個月得一次珍珠奶茶嘅quota🧋就遲遲未試!呢個中秋假,終!於!的!起!心!肝!嚟!試!🧋豆奶抹茶加黑糖珍珠 $42 原本係打算嗌琥珀珍珠🥺但佢好似已經冇左了🫤🫤唔該本身自己鍾意豆奶多過鮮奶嘅味道,覺得更加香滑同埋冇咁肥😆呢度嘅抹茶我覺得係無論鍾意抹茶味多啲定係奶味多啲嘅人都啱😆因為佢好似冇話邊樣特別重味啲,抹茶香濃,但就只有非常少許嘅抹茶苦澀味,不過又冇比豆奶味蓋過晒抺茶味,無論係抹茶Fans定係奶Fans都啱另外,罐裝真係好可愛🤣一開罐嗰下,唔係開緊啤酒🍻而係珍珠抹茶豆奶🧋超喜歡!唯一唔喜歡嘅就係配上黑糖珍珠😟因為我真係好鍾意珍珠但唔鍾意黑糖味🥹如果佢有其他珍珠就好了

🧋豆奶抹茶加黑糖珍珠 $42

豆奶抹茶