比呢度brunch既🥐bread platter🍞吸引左😍要早一個月前訂位✨brunch有3個version $698/$798/$998 全部都係free-flow(果汁/sparkling wine/ coffee & tea)🥂🍹☕️分別在於貴d既有更多酒既選擇😆daddy飲酒就揀左$798🍶🥃🍷🥂🥳🍴𝐒𝐎𝐌𝐌𝐤𝐢𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡 $𝟔𝟗𝟖 𝐩𝐩.𝑻𝑶 𝑺𝑻𝑨𝑹𝑻...🍞𝐒𝐨𝐮𝐫𝐝𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝, 𝐂𝐫𝐨𝐢𝐬𝐬𝐚𝐧𝐭 & 𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐋𝐚𝐲𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐁𝐫𝐢𝐨𝐜𝐡𝐞🥐佢地既麵包真係好好食!😍食唔晒pack番屋企焗番熱都係好好食😚croissant同brioche超酥脆 勁香牛油味🤤更中意brioche好濃朱古力味😙可以講係我食過最好食既croissant同brioche!🌟有藍莓🫐同柚子🍊jam仲有homemade nutella🍫搽sourdough食最好味竟然係柚子🤩🐟𝐇𝐨𝐦𝐞 𝐒𝐦𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐓𝐚𝐬𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧檸檬🍋可以擠d汁上塊煙三文魚 鮮味重而鹹味剛好 旁邊仲有酸瓜酸蔥~🧀𝐇𝐚𝐦 & 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞Ham一款

🍴𝐒𝐎𝐌𝐌𝐤𝐢𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡 $𝟔𝟗𝟖 𝐩𝐩.

𝑻𝑶 𝑺𝑻𝑨𝑹𝑻...

SOMMkind  of  Brunch
Smoked  salmon
🐟𝐇𝐨𝐦𝐞 𝐒𝐦𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐓𝐚𝐬𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧
🧀𝐇𝐚𝐦 & 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞
Ham一款cooked ham一款parma ham✨唔係好識分點為之靚野/好食🙈總之口感易咬 油脂比例同鹹香味都剛好 岩我口味😚條狀個款芝士硬身而重鹹香帶點鮮味😬軟身白色個款順滑而酸味較重🤔兩款芝士都冇話好愛🙈
Aka  uni  french  toast
🧡𝐀𝐤𝐚 𝐔𝐧𝐢 𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 +$𝟐𝟑𝟖
Finger size🤌🏻真係好細😂我唔食海膽食左一啖覺得都係有少少腥😣屋企人話覺得好香完全唔腥好好食💯😆

𝑻𝑶 𝑪𝑶𝑵𝑻𝑰𝑵𝑼𝑬...

Japanese  pork  belly  &  hakata  cabbage
🐖𝐉𝐚𝐩𝐚𝐧𝐞𝐬𝐞 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐲 & 𝐇𝐚𝐤𝐚𝐭𝐚 𝐂𝐚𝐛𝐛𝐚𝐠𝐞
最好食呢個✨必叫☺️豬腩肉層次分明 一層肥一層肉☺️好夠油香但肥膩感唔會過重👍🏻點BBQ sauce一流😋
Cheese  &  omelette  katsu  sando
🥪𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 & 𝐏𝐨𝐚𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐂𝐚𝐠𝐞-𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐄𝐠𝐠 𝐎𝐦𝐞𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞 𝐊𝐚𝐭𝐬𝐮 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐨
Rec by my frd🥳玉子好滑 多士香脆 配燒汁同木魚👍🏻但我覺得蛋再香d就好☹️
Egg  on  english  muffin  with  black  truffle  butter
🍳𝐏𝐨𝐚𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐂𝐚𝐠𝐞-𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐄𝐠𝐠 𝐨𝐧 𝐄𝐧𝐠𝐥𝐢𝐬𝐡 𝐌𝐮𝐟𝐟𝐢𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐁𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫
呢個較普通 好似平時既egg benedict🙈黑松露食落竟然冇咩味🤨中間係蘆筍 上面塊ham好香脆有鹹香🤩

𝑻𝑶 𝑭𝑰𝑵𝑰𝑺𝑯...

Chocolate  souffle  with  cacao  sorbet
🍫𝐀𝐛𝐢𝐧𝐚𝐨 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐒𝐨𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐂𝐚𝐜𝐚𝐨 𝐒𝐨𝐫𝐛𝐞𝐭
Souffle好濃朱古力味 質感輕盈而creamy 唔會食左啖風咁😆sorbet都係超濃苦朱古力味😉
Vanilla  mille  feuille  &  icecream
💛𝐁𝐨𝐮𝐫𝐛𝐨𝐧 𝐕𝐚𝐧𝐢𝐥𝐥𝐚 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐞-𝐅𝐞𝐮𝐢𝐥𝐥𝐞 & 𝐕𝐚𝐧𝐢𝐥𝐥𝐚 𝐈𝐜𝐞-𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦
呢個我覺得冇咁出色 千層酥唔夠酥脆 硬又唔脆 少少似硬紙皮texture☹️味道係ok既有牛油香 雲尼拿味都重😁
SOMMkind  of  Brunch
Smoked  salmon
Aka  uni  french  toast
  • Japanese Pork Belly
  • BBQ Sauce & Hakata Cabbage
  • Abinao Chocolate Soufflé with Cacao Sorbet