2021-10-01 53 views
澳門街雞煲火鍋 (荃灣).今次我係聽男朋友帶路,話三坡坊呢頭好多野食,次次過黎都無轉過入黎,一入黎果然係好熱鬧,真係超旺,係眾多鋪中發現呢到嘅雞煲好似幾正,百幾蚊任食仲有青島啤酒任飲🍻!入到去發現原來仲有羊腩煲揀,實不相暪我個人係幾喜好食羊,出面就咁食都要$300鍋,呢到先$200幾任飲任食,真係平民價!難怪呢到老中青年齡層都覆蓋曬,實在係性價比之王ψ(`∇´)ψ.▪️秘製羊腩煲▪️.唔係講笑,個人覺得好正,食羊腩煲必定沾腐乳食😋真係好香,肉嫩,有羊酥香,最正係啲皮連住肉嗰啲,入面仲有超索味枝竹,爽口馬蹄! 食到咁上下可以自行出去拎配料,加湯等.配料有一般嘅菜,菇,仲有蜆仔,鵝腸,牛柏葉,午餐肉等,選擇都好多醬料自己出面調配,仲有響鈴,響鈴索曬羊腩煲啲汁好正.飲品上,汽水一定有,啤酒有獅威青島,仲有一啲馬蹄爽呀涼粉等罐裝清熱飲品!.📌 澳門街雞煲火鍋 (荃灣)荃灣三陂坊20-26號遠東第一大樓地下C號舖環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
澳門街雞煲火鍋 (荃灣)

▪️秘製羊腩煲▪️

醬料自己出面調配,仲有響鈴,響鈴索曬羊腩煲啲汁好正

📌 澳門街雞煲火鍋 (荃灣)
荃灣三陂坊20-26號遠東第一大樓地下C號舖

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️