2023-02-23 1201 views
前兩日試左新鋪果邊嘅無極冰廳,見到仲有好多菜式想試,於是今日又心思思同同事黎幫襯,不過就過左黎舊鋪呢邊,估唔到環境都一樣舒適,有很好的用餐體驗😋呢日我地叫左蒲燒鰻魚炒滑蛋飯($86)同埋大阪滑蛋牛燒飯($60),跟餐加杯熱檸茶同熱華田。雖然係冰廳,但估唔到做下日式菜款都咁出色,蒲燒鰻魚炒滑蛋飯,鰻魚肉質好嫩滑,微微嘅焦香味提升味蕾刺激,配埋嫩滑嘅炒蛋,好快chur完一碟😋😋至於個大阪滑蛋牛燒飯,炒蛋都係同樣嫩滑,d牛肉好有牛味, 又有質感,而且仲加左好多牛肉汁,將牛飲同雞蛋撈混食,十分出色,都係抵食之選😍😍無極冰廳地址:灣仔謝斐道118號樂居樓地下D-F舖

無極冰廳
地址:灣仔謝斐道118號樂居樓地下D-F舖