2022-04-27 2576 views
多次在君悅食自助晚餐,今次試吓午飯,日間可以看清楚週圍嘅環境和裝修😀我和朋友都食三道菜套餐烤蕃茄湯好味但太稠,似蕃茄醬。麵包熱辣辣,洋蔥飽最好食,外脆內軟,有洋蔥粒。凱撒沙律買相平平,醃鯷魚唔濃味,醬汁清淡,好健康呢!和牛肉質幼嫩,好淋;配菜新鮮、爽脆;加埋濃濃的黑蒜汁,酸酸哋,餸飯一流。自助餐有食過,今次認真試清楚😂可能係秘製浸雞材料,雞皮比一般海南雞深色,味道亦有啲唔同。但價錢貴,自然會有要求,雞肉雖然嫩滑,個人覺得未夠出色。反而喜歡油飯的淡淡薑油香味,唔會搶走主角的味道!芒果芝士蛋糕:買相有啲似以前食嘅果醬奶油西餅,蛋糕上的芒果醬少少酸,食落冇咁漏。士多啤梨芝士蛋糕味雪糕:冇乜特別,只有酸味,唔覺有蛋糕味Cappuccino 配蝴蝶酥咖啡唔錯,蝴蝶酥好實,唔食冇損失!

我和朋友都食三道菜套餐

凱撒沙律買相平平,醃鯷魚唔濃味,醬汁清淡,好健康呢!
黑蒜炒和牛

,餸飯一流。
海南雞飯

自助餐有食過,今次認真試清楚😂

士多啤梨芝士蛋糕味雪糕:冇乜特別,只有酸味,唔覺有蛋糕味

Cappuccino 配蝴蝶酥
咖啡唔錯
,蝴蝶酥好實,唔食冇損失!
黑蒜炒和牛
海南雞飯