2021-03-15
平時午餐喺亞士厘道食lunch就食得多,都係第一次喺呢度dinner搵嘢食,見到間幾有情調嘅西班牙酒吧餐廳 就決定試試佢 侍應安排我地坐低之後 就開始點嘢食 發現原來呢度有戶外嘅天台區 侍應好禮貌 幫我地安排到出去天台坐 小小微風 一路望住尖沙咀嘅城市夜景 聽住餐廳播嘅音樂 享受晚餐感覺非常Chill 好Relax餐牌推介海膽麵包蟹意大利粉飯賣相好精緻適合一個人食嘅份量 上面有舊馬糞海膽 鮮甜濃郁 意大利飯用咗芝士 同埋 麵包蟹嘅硬膏去煮 每啖飯都有濃郁嘅蟹膏味 鍾意食蟹嘅人一定鐘意令一個推介食物係龍蝦海鮮拼盤拼盤海鮮嘅種類都唔少㗎 扇貝~青口~虎蝦~三文魚~魷魚~龍蝦 仲有粟米~西蘭花~香腸加上檸檬汁 提升海鮮嘅鮮味 每一樣海鮮都係新鮮即烤 建議每啖海鮮都一定要點滿拼盤入邊嘅醬汁食 牛油多士都要點 餐牌上面建議二至四人食用 我同女朋友兩個食 覺得份量啱啱好非常滿足整體呢間餐廳嘅質素都唔錯 佢嘅食物質素有水準 待應好有禮貌 有情調既環境 性價比合理 值得來試一試
餐牌推介海膽麵包蟹意大利粉飯
令一個推介食物係龍蝦海鮮拼盤