2009-07-12 37 views
開左account起碼兩年,我都不寫食評的,只是想睇kc gouermet食左咩,參考下! 但串得起叫我忍不住要寫一寫!我住係沙田,有一次想食燒魚,上網search到就來試試,去到時又無客, 當時 網上更無笑面...不過意想不好有heart,慢慢燒出來的,沒有過份的味粉, 原汁原味, 好好食! 介紹了為食的友人來食,個個都上癮! 一個月都會來幾次,係村屋串燒店一邊傾計一邊又食又飲, 好開心! 朋友們都住好遠架,肯入泥只係因為好味又平又好坐,不會因為生意好左就催人快走!!串得起可以再好d的就是牛粒、西冷! 不過金菇肥牛是好食的(大件唔肥又香),而且考慮到佢咁抵,其他所有丸類、羊、豬.、魚、炒龍鬚麵都十萬個好食,就無咩所謂!

, 當時 網上更無笑面...

又平
又好坐
,不會因為生意好左就催人快走!!

,就無咩所謂!
食串燒飲自攜sake, 爽!
一睇就知不是炸完再燒的A貨!
肉霸墨魚咀+鮮脆豆卜
春春香噴噴!
又平又好食!
細細不過味濃
所有朋友都愛的
墨丸+鴨胸
食串燒飲自攜sake, 爽!
一睇就知不是炸完再燒的A貨!
肉霸墨魚咀+鮮脆豆卜
春春香噴噴!