星期五晚上想食啲好嘢開心傾吓計,就去咗太子既禮。聽聞呢度有好多美味嘅日本小菜,於是就過嚟~首先我哋叫咗個胡麻日本蕃茄沙律,份量好多,蕃茄好清甜,好好味。然後有啲類似芝士鱈魚條嘅,燒鱈魚乾,餅乾嘅口感,好惹味,係咁食。酒盜芝士,好驚喜!好惹味,有酒嘅香味,再加埋芝士,成件事好開胃。南蠻炸雞,好耐冇食過呢味菜啦!調味真係好正,非常之香口,炸雞嘅雞肉好滑,皮好鬆脆,調味一流。日式煎餃子,好味,皮薄餡靚,煎得啱啱好。富士蘋果煙肉卷,第一次食呢個配搭,又幾好味,蘋果嘅清新香味同煙肉嘅鹹香味好夾。我哋仲叫咗一個素牛肉丸串,好驚喜,識落好似食牛咁樣,估佢唔到!日本燒魷魚,好大條,好足料,調味又係一樣咁出色,好惹味。好豐富又滿足嘅一餐,好鍾意呢度嘅調味。

日式煎餃子,好味,皮薄餡靚,煎得啱啱好。

日本燒魷魚,好大條,好足料,調味又係一樣咁出色,好惹味。

好豐富又滿足嘅一餐,好鍾意呢度嘅調味。