約咗朋友食飯,佢訂咗這間餐廳,因為近佢公司,而且下雨天☔️係商場內食飯比較方便。晚餐由$108起,已包括餐湯/沙律,主菜及特飲,亦可以半價選其他飲品,又幾抵食喎。朋友選咗:🧆黑松露菌美國蘆筍意大利飯$108下雨天,我哋兩個都選咗餐湯🥣,想飲熱辣辣嘅湯,今日係甘筍湯,口感細緻綿密,味道清甜。黑松露菌蘆筍意大利飯,帶點幽香黑松露菌香氣,意大利飯煮得較軟身,適合香港人口味,質感黏稠好creamy,朋友話鍾意佢加入唔少嘅蘆筍、菠菜,好像每一口也有蔬菜,加添健康感。飲品選了「🍵綠茶牛奶+$19」,綠茶牛奶上的拉花,十分可愛,好像一杯會逗人笑的綠茶牛奶🤭。我就點咗:🐷炭燒美國斧頭豬配有柚子燒汁$198一大塊美國斧頭豬扒,好大塊,很厚身,外面燒得好靚好香,帶點炭燒香味,熟度剛好,配菜有西蘭花🥦、薯仔,而且份量唔少,我好鐘意。再飲啖清香養生嘅「☕️牛蒡花茶+$18」感覺好健康、好舒服😌。

朋友選咗:
🧆黑松露菌美國蘆筍意大利飯$108