黃竹坑商場入面主打燒肉嘅「山洞食堂」🐄🔥,裝修大氣雅緻😎 ,以灰色岩石壁營造出「山洞」嘅環境🪨,各款燒肉和韓式主食都好高質。⭐️宮 牛盛🐄包咗5款頂級和牛🥰,有稀有嘅和牛肋眼上蓋(油脂分佈好靚❄️,入口即溶)、味道濃郁嘅和牛肋肉、極上牛小排、蝸和牛外裙肉、稀有嘅和牛三筋肉😆,真係超高質,喺超正嘅盛合。🐖慶洲黑毛豬梅肉切:黑毛豬好香,燒完之後味道濃郁💙濟洲活鰻魚:勁大條,超級厚身和新鮮!店員好好幫我地燒!配埋醬汁幾正。💛奶油肉醬年糕:我好鍾意呢個主食,奶油肉醬和年糕好夾,年糕質感唔錯!🍳韓牛泡菜炒飯🐄:飯量勁多!韓牛新鮮和嫰滑,食落香口。Btw 附送嘅前菜有五款,味道都唔錯😚

⭐️宮 牛盛🐄

🐖慶洲黑毛豬梅肉切:黑毛豬好香,燒完之後味道濃郁

🍳韓牛泡菜炒飯🐄:飯量勁多!韓牛新鮮和嫰滑,食落香口。

Btw 附送嘅前菜有五款,味道都唔錯😚