2013-10-07 2834 views
同朋友係附近睇完戲後,朋友預先BOOK左來這裡DINNER牛牛部位分佈圖坐下後好耐都沒有服務員給我們一杯水,大約等了十分鐘先有人比我們餐牌及水,這一點要改善一下吧!一個造形好得意的包包,包包是熱辣辣的,而且仲有陣陣麵包香呀!個包包真係好好好味呀!包包的質感都好好,真係越食越想食呀!我地兩個唔係太肚餓,所以叫左D野大家SHARECaesar Salad~~~D沙律菜好Fresh仲好爽脆添,上面果塊芝士脆脆又係GOOD喎美國西冷~~~7成熟剛剛好,牛扒的肉質真的很不錯,外面烤得香香脆脆內裡仍保持肉汁SIDE DISH焗菇菇~~~好香牛油香的焗菇菇,菇菇味亦好香濃這裡都食物真得很不錯,不過服務真的非常麻麻地
同朋友係附近睇完戲後,朋友預先BOOK左來這裡DINNER
牛牛部位分佈圖

包包籃
個包包真係好好好味呀!包包的質感都好好,真係越食越想食呀!

我地兩個唔係太肚餓,所以叫左D野大家SHARE
Caesar Salad
美國西冷
SIDE DISH焗菇菇

這裡都食物真得很不錯,不過服務真的非常麻麻地
2013-08-03
$350 (Dinner)
SIDE DISH焗菇菇
美國西冷