2022-09-12 89 views
好耐冇食過放題喇,今日Happy Friday決左要食餐好嘅慰勞吓自己😇😇由於本人極度鍾意食海膽同帶子,於是就揀左銅鑼灣一間有任食海膽帶子嘅放題。佢就係位於銅鑼灣京都廣場10樓的瀛豐放題,喺地鐵出黎行2分鐘就到,地點非常方便~今次我地加咗錢升級左食物,餐廳用QR code落單,好方便的。坐低之後,侍應很快就送上刺身頭盤,刺生船上枱時仲有煙噴出,勁有氣勢,而滿滿的各種刺身都震懾眼球,有:三文魚、珍寶赤蝦、螺肉、希靈魚、八爪魚、鮑片、油甘魚、北寄貝、象拔蚌、赤貝等等,樣樣都好新鮮,好鮮甜。尤其是三文魚:肉質美肥,好有厚度,食落口感軟綿,又有魚香,正。壽司種類都有好多款,有手握壽司、火炙壽司、卷物、手卷同軍艦等,壽司做得好出色,壽司飯有醋味,細細舊可以食多啲唔同嘅嘢🥰🥰仲有熟食方面都係超多選擇的,不過呢度主要食泰式放題食品,重點係啲泰菜全部都好高水準,一定要食炒通菜,超夠鑊氣超惹味!不過咁多樣食物,我最喜歡就係帶子海膽,新鮮嘅帶子配上滿滿的海膽,味道清甜,爽口,好夾,好滿足!

2022-09-09
Type of Meal