(Non-member)
2006-07-29 9 views
其實我都有幫襯開則魚涌個間, 不過知道佢係灣仔開新舖咪去試下囉, 同以前差唔多, 一樣甘好味....新舖比以前大好多, 但係款式都係一樣, 始終我都係鍾意則魚涌個間多d, 可能有親切感啦.佢既招牌對我黎講實在太漏,反而我想推介Tiramisu 同Mango Cheese, 事先聲明, 本人不愛芝士, 但佢呢兩款芝士餅真係好掂, 唔會漏, 中間又有海綿蛋糕, 清清地, 好岩Tea-time食. 前者有酒味但又唔苦, 後者清得黎又有啖啖芒果味, 真係一絕!不過唯一不足是唔夠芒果肉囉, 多番就十全十美啦~~ 希望佢出d新餅可以再刺激下我既味蕾啦~~