2023-06-16 83 views
呢日食lunch黎到旺角雅蘭中心呢間花椒子, 午飯時間有定量套餐可以揀,但我地呢班食肉獸都係想食好多靚牛肉, 所以就揀左食120分鐘放題餐! 呢度既裝修夠哂cyber, 都坐得幾舒服! 我地揀左要Level 3 既銀河餐,一人 $278, 呢個餐既手切牛小排真係好好食…. 每塊都夠哂厚, 仲要夠大塊, 入口個陣勁重牛味, 真係超好食! 湯底方面我地揀左要鴛鴦鍋,一邊係麻辣鴨血, 另一邊係花膠雞鍋, 花膠雞鍋要加$48, 但我覺得係超值! 佢入面有半隻雞, 湯底上枱之後店員會幫你剪開隻雞, 跟住等到D 湯再滾一滾就食得, 隻雞超滑同埋超有雞味! 個湯飲落仲好有雞香味, 我地飲個湯飲到要加湯先可以打到邊爐! 而另一邊既麻辣湯入面本身都有D鴨血同埋豆腐, 索哂D 辣湯好好食! 佢既鴨血好出色, 唔係用平時出面買到既盒裝鴨血! 野飲同醬料都可以係出面自己拎, 而甜品一人就有一份, 係落單叫既~ 其他打邊爐材料都係落單叫, 不得不讚既係估佢唔到佢其他打邊爐既料都咁好食, 牛筋丸勁多汁, 一入口就爆汁! 菜肉蝦雲吞真係有成粒蝦係入面! 勁誇張! 呢D 配料都好好食! 仲係無限食! 仲可以跟你想叫幾

野飲同醬料都可以係出面自己拎, 而甜品一人就有一份, 係落單叫既~ 其他打邊爐材料都係落單叫, 不得不讚既係估佢唔到佢其他打邊爐既料都咁好食, 牛筋丸勁多汁, 一入口就爆汁! 菜肉蝦雲吞真係有成粒蝦係入面! 勁誇張! 呢D 配料都好好食! 仲係無限食! 仲可以跟你想叫幾多粒就幾粒,唔係一份份, 咁樣就食幾多叫幾多唔會浪費! 呢度都冇漏單既情況! 好滿意!