2023-06-01
今晚約左朋友食飯,決定試下旺角呢間分店!我地比較早入去,六點時都無咩人,唔夠半小時已經坐滿人,開始仲有人排隊。往往好食的地方都一定多人排隊,咁我地要快點叫野食先得~忌廉芝士沙律除了有冷盤小食泡菜外,我地叫左沙律,真心覺得超好食!沙律菜好新鮮,而且菜款亦多,配忌廉及特制醬汁,口感更豐富,開胃不錯之選。值得一讚係食得出佢用左新鮮的檸檬汁而唔係用醬料檸檬水的效果,加上忌廉的香滑口感,好好味!芝士蛋和牛漢堡扒職員聽到朋友係第一次來,好細心教我地點煎和牛,開埋抽油煙機,食得舒服😌!經過專人教導後,我發覺我燒的和牛啱啱好,入口即溶,肉汁嘅香味係口裡蕩漾。食完一塊忍唔住想要叫多份!雞蛋和牛漢堡扒份量足,和牛食落去,爽口彈牙得黎十分軟淋,非常juicy ,本身好牛嘅我真係食過番尋味。加上肉汁同泡菜汁非常好味。餐飯我地食到咁滿足,唔怪之得呢間餐廳咁多人。蜂蜜紅棗茶及蜂蜜柚子茶最後飲埋佢地的特飲,爽~兩杯飲品大大杯,唔會太甜,清新可口,消膩~日後去旺角又多一間好地方食野。